WELKOM BIJ

Wat kan ik doen als mijn telefoon me vraagt om gegevens van het Google-account in te voeren nadat de fabrieksinstellingen zijn hersteld?

Mogelijk moet u het oorspronkelijke Google-account invoeren dat is gebruikt op deze telefoon nadat u de fabrieksinstellingen hebt teruggezet. Als u dit niet doet, kunt u de telefoon niet gebruiken. Dit is de functie FRP (Factory Reset Protection).
Als u uw gegevens van uw Google-account bent vergeten, voert u de herstelprocedure voor het Google-account uit. Als u het account niet kunt herstellen, gaat u naar het reparatiecentrum.